Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ για τις επιτυχίες τους στα τεστ καλλιτεχνικού πατινάζ!

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
για τις επιτυχίες τους στα τεστ καλλιτεχνικού πατινάζ!

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στο παγοδρόμιο “ICE N’ SKATE” στο Αιγάλεω Αττικής διεξήχθησαν τα τεστ καλλιτεχνικού πατινάζ, όπου συμμετείχαν και αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στις αθλήτριες του Συλλόγου μας, οι οποίες πέρασαν σε όλα τα τεστ καλλιτεχνικού πατινάζ και κέρδισαν τις καρδιές όλων μας!

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριές μας Μυρσίνη Κλαίρη, Κουτσούκου Καλλιστώ, Φραίντζου Μαρκέλλα, Τσιμάρα Αθανασία και Παπαργύρη Αναστασία με προπονήτρια την κ. Κοντογεωργακοπούλου Ιωάννα, στην οποία μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις επιτυχίες όλων των αθλητών της! Ακόμη, η αθλήτρια Μοσχίδου Νικολέτα, η οποία είναι η μικρότερη επιτυχούσα των τεστ προχωρημένων για πολλοστή φορά και φυσικά η Μοσχίδου Αθηνά, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις σε όλα τα άλματα, μονά και διπλά, χωρίς να υποχρεώσει τους κριτές σε δεύτερη ευκαιρία! Ο προπονητής τους, Μαρκουίζος Παναγιώτης, ξεχώρισε για μία ακόμη φορά για την άριστη τεχνική που δίδαξε στις αθλήτριές του και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) κ. Γεώργιος Νικητίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος κ. Θεόδωρος Τερζής. Ακόμη, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο του Φοίνικα για την άριστη διοργάνωση των τεστ, καθώς και τους υπευθύνους του παγοδρομίου “ ICE N’ SKATE”.

Εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, συγχαίρουμε τόσο τις μικρές αθλήτριες του Συλλόγου μας, όσο και τους προπονητές τους και ευχόμαστε από καρδιάς, πολλές ακόμη επιτυχίες. Το μέλλον τους ανήκει!    

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: