Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η 3η φάση τέτραθλου της κατηγορίας Κ – 14

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η 3η φάση τέτραθλου της κατηγορίας Κ – 14

Με τα αγωνίσματα των 60 μέτρων με εμπόδια και του άλματος σε μήκος, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022 και η 3η φάση του τέτραθλου στην κατηγορία Κ-14 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους,  με αποτέλεσμα να πετύχουν αρκετά καλές επιδόσεις στα συγκεκριμένα αγωνίσματα. Υπό την καθοδήγηση των ικανών προπονητών των διαγωνιζόμενων Σωματείων ΑΟ ΕΡΜΗΣ, ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΟ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και φυσικά του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού αθλητές, προπονητές και συνοδοί, έφυγαν ικανοποιημένοι στο τέλος των αγώνων.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι στην 3η φάση του τέτραθλου συμμετείχαν 27 αγόρια και 54 κορίτσια, γεννημένα τα έτη 2009 και 2010.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή Περάματος για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου για την διεξαγωγή και των τριών φάσεων του τετράθλου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για την εμπιστοσύνη προς το Σωματείο μας, όσον αφορά την ανάθεση διεξαγωγής των αγώνων στο Πέραμα και τέλος, τις Διοικήσεις των γειτονικών Σωματείων που συμμετείχαν στον Όμιλο Περάματος.

Ευχόμενοι σε όλες και όλους τους φίλους μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αθλητική περίοδο, ευελπιστώντας πως οι υγειονομικές συνθήκες θα μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε πολλές αθλητικές ημερίδες στην πόλη μας, με περισσότερους αθλητές και αθλήτριες και περισσότερα αγωνίσματα.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: