Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα γιορτάστηκε η μέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου 2022, με την διοργάνωση ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος, γιορτάστηκε η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Περάματος. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Περίπου 450 μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων αγωνίστηκαν μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα σε αθλήματα στίβου, δίνοντας ζωή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την έπαρση σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και στη συνέχεια με την «Υπόσχεση του Αθλητή» για συναγωνισμό με ευγένεια και σύμφωνα με τους κανονισμούς. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνα δρόμου 50 μέτρων, άλμα σε μήκος, δρόμους 300 και 600 μέτρων και ρίψη VORTEX. Οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες του κάθε αγωνίσματος έλαβαν μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια, ενώ αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ιωάννης Λαγουδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χριστόφορος Ντίμερης, Θεόδωρος Τερζής και Γιώτα Βοϊδονικόλα, ο πρώην Δήμαρχος κ. Ιωάννης Λαγουδάκος και ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Νικόλαος Σούτας.

Κλείνοντας την επιτυχημένη διοργάνωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Τερζής, αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κ. Ιωάννη Ψωμιάδη, ώστε να γίνουν οι Διασχολικοί Αγώνες Στίβου στο Πέραμα «θεσμός» και να διεξάγονται κάθε χρόνο την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού!

Leave a Reply

%d bloggers like this: