Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

www.sedasperamatos.gr

Από τον Οκτώβριο του 2017 ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ μεγάλωσε την παρέα των προπονητριών του. Προσέλαβε στις τάξεις του ένα ακόμη αξιόλογο άτομο, την κ. Αλεξάνδρα Χρυσού.

H Αλεξάνδρα γεννήθηκε στο Μαρούσι  Αττικής, στις 23 Σεπτεμβρίου το 1982. Είναι απόφοιτη του Τμήματος  Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα Αθλητικοί Δρόμοι (Στίβος) και Προσαρμοσμένη κινητική Αγωγή. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών με εξειδίκευση στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών.

Από το 1992 έως το 2002 υπήρξε αθλήτρια στίβου με πανελλήνιες διακρίσεις στα αγωνίσματα των 100 μ., 200 μ. και 4 x 100 μ., το 1999 υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου (Π-Κ) στα αγωνίσματα των 100 μ. και  4 x 100 μ.

Έχει εργαστεί στις δύο μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 ως Ομαδάρχισσα εθελοντών στο τμήμα υπηρεσιών θεατών και το 2011 ως διευθύντρια  εγκατάστασης στους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics. Από το 2007 έως σήμερα έχει εργασθεί και εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε δημοτικά προγράμματα άθλησης για όλους και σε αθλητικά σωματεία στίβου ως προπονήτρια ακαδημιών.

Leave a Reply

%d bloggers like this: