ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

www.sedasperamatos.gr

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Μέσα σε χαρούμενη, εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία πολλών φίλων του Συλλόγου, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας κ. Καζάκου Μαργαρίτα,
η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αυτιά – Κατσίμπρη Παγώνα,
ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέραμα όλοι μαζί» κ. Ιωάννης Λαγουδάκος,
η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αράπη Παγώνα,
ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης,
η Ειδική Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Καρδαρά Μαρίκα,
ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & νοτιοδυτικής Αττικής κ. Καρδαράς Γεώργιος,
ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Χατζηαναγνώστου Χριστόδουλος,
η Πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Τσαγκαρινού Άννα,
εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων της πόλης, καθώς επίσης αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές από την 14χρονη ιστορία του Συλλόγου. Ένα βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι τις όμορφες στιγμές, αλλά και τις μάχες που δόθηκαν για τη σημερινή ύπαρξη του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ κ. Γιάννης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στον συνολικό Απολογισμό Δράσης του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, καθώς και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοικούντες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος, τις μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν, αλλά και αυτές που χάθηκαν και έφεραν πίκρα και στεναχώρια. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου. Τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλους αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν το μεγάλο διάστημα που ο ΣΕΔΑΣ ήταν άστεγος. Ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που παρά τις δυσκολίες εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Τέλος, αναφέρθηκε στην νέα εποχή που ξεκίνησε για τον Σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017, μετά την ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου της πόλης και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για το 2018.

Η Τρίτη ενότητα της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική! Ο ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τις προπονήτριες κ. ΒΡΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ και ΠΟΤΗΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για το προπονητικό τους έργο, αλλά το σημαντικότερο, την στήριξή τους στον Σύλλογο στα πέτρινα χρόνια.

Πλακέτες δόθηκαν και στα δυναμικά κορίτσια, αυτά που με θυσίες και ταλαιπωρίες προσπαθούσαν να γυμναστούν, αλλά ποτέ δεν τα παράτησαν. Και το σημαντικότερο, κράτησαν τον ΣΕΔΑΣ ζωντανό και μέσα στα αξιολογημένα Σωματεία της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τις αθλήτριες:
ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΜΑΡΙΑ (1η θέση στην σφαιροβολία και 3η θέση στην δισκοβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ΄ του 2017 στην Χαλκίδα),
ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ & ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (3η θέση στον Ανώμαλο Δρόμο 3 Χ 3000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2016 στο Μαρκόπουλο Αττικής) και
ΤΣΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ (6η θέση στο 7θλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν 2017 με την φανέλα του ΓΣ Κερατσινίου).

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις καθιερωμένες ευχές από τους παρευρισκόμενους…

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του 2018 και τους ευχήθηκε Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: