Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν στα Σκόπια οι αδελφές Αθηνά & Νικολέτα Μοσχίδου!

Ξεπερνώντας τον εαυτό τους οι αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Αθηνά και Νικολέτα Μοσχίδου, κατέλαβαν την 2η θέση στην κατηγορία τους στους αγώνες Καλλιτεχνικού Πατινάζ που διεξήχθησαν το διήμερο 18 – 19 Φεβρουαρίου 2022 στα Σκόπια, όπου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις χώρες των Βαλκανίων. Οι δύο αδελφούλες συμμετέχοντας με τα εθνικά μας χρώματα, παράλληλα με την κατάκτηση της 2ης θέσης βελτίωσαν και τα ατομικά τους ρεκόρ, παρόλο που το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στις προπονήσεις τους, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της Πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ συγχαίρει για τις επιτυχίες τους τόσο τις μικρές αθλήτριες του Συλλόγου Αθηνά & Νικολέτα μαζί με τον προπονητή τους κ. Μαρκουίζο Παναγιώτη, όσο και τους γονείς των κοριτσιών Βασιλική και Δημήτρη, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια τους, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους και παροτρύνοντάς τα να συνεχίσουν…  Είμαστε σίγουροι ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι αθλήτριες Αθηνά και Νικολέτα Μοσχίδου θα έχουν δρόμο λαμπρό στο άθλημα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, αφού το μέλλον τους ανήκει!

Κλείνουμε λοιπόν την αναφορά μας στην μεγάλη αγωνιστική επιτυχία των αθλητριών μας με μίαν ευχή. Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) να μας χαρίσει σύντομα ένα Δημόσιο Παγοδρόμιο στην Αττική, έναν χώρο που θα μπορούν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των Σωματείων να προπονούνται με ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού, έτσι ώστε να μπορέσουμε να χειροκροτήσουμε περισσότερες διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Leave a Reply