Το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠΒ’ / ΠΚΒ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά & Νοτιοδυτικής Αττικής στο Πέραμα

www.sedasperamatos.gr

Με σημαντική επιτυχία, παρά τα παράξενα τερτίπια του καιρού, διεξήχθη το Σάββατο 13 Απριλίου  στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος το διασυλλογικό πρωτάθλημα 4αθλου ΠΠΒ΄/ΠΚΒ΄ και συγκεκριμένα ο όμιλος Περάματος, με την συμμετοχή των σωματείων του ΣΕΔΑΣ Περάματος, του Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ Κερατσινίου – Δραπετσώνας, του  Α.Ο. ΕΡΜΗΣ Νικαίας – Κορυδαλλού, του ΓΝΟ ΑΡΗΣ Νικαίας – Κορυδαλλού και του Γ.Σ. Σαλαμίνας. Στον όμιλο του Περάματος αγωνίστηκαν 70 παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2006 και 2007, στα αγωνίσματα των 60 μ., του μήκους, του vortex και των 1.200 μ.

Είναι γεγονός πως για 1η φορά διεξάγονται επίσημοι αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος. Ένα στάδιο που ανακαινίστηκε το καλοκαίρι του 2017 και διατηρείται σε καλή κατάσταση, παρά τις όποιες ελλείψεις έχουν παρατηρηθεί από τους τεχνικούς συμβούλους του ΣΕΓΑΣ. Ευχή όλων, όπως η διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠΒ΄/ΠΚΒ΄ αποτελέσει την αρχή για την διεξαγωγή και άλλων επίσημων αγώνων στίβου στο Πέραμα.

Ο ΣΕΔΑΣ Περάματος, που ανέλαβε την ευθύνη για την διοργάνωση των αγώνων, ευχαριστεί πολύ όλες και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του 4άθλου. Τον Δήμαρχο Περάματος για την παραχώρηση του σταδίου, τον γιατρό του αγώνα, τους γυμναστές των συμμετεχόντων συλλόγων, τους μεγαλύτερους  αθλητές και όλους όσους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί, παρά τον βροχερό καιρό, στο δημοτικό στάδιο Περάματος συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: