ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

www.sedasperamatos.gr

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΠΒ΄/ΠΚΒ΄ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!

Με εισήγηση του προέδρου του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και ταμία της Ομοσπονδίας στίβου κ. Γιάννη Ψωμιάδη και η β΄φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠΒ’ /ΠΚΒ΄ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Περάματος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 31.05.2019 και σημείωσαν κατά γενική ομολογία σημαντική επιτυχία!

Στον συγκεκριμένο όμιλο, εκτός από τον ΣΕΔΑΣ Περάματος, συμμετείχαν τα σωματεία  Γ.Σ. ΑΘΛΟΣ Κερατσινίου –  Δραπετσώνας,  Α.Ο. ΕΡΜΗΣ  Νικαίας, Γ.Σ. Σαλαμίνας και  ΓΝΟ ΑΡΗΣ Νικαίας – Κορυδαλλού. Η β΄ φάση (τέτραθλο) περιλάμβανε τα αγωνίσματα  των 60 μέτρων με εμπόδια, την σφαιροβολία και τα άλματα σε μήκος και σε ύψος. Προκειμένου να μπορέσει να διεξαχθεί το αγώνισμα του άλματος σε ύψος, ο ΣΕΔΑΣ Περάματος δανείστηκε στρώμα από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με έγκριση του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Στον όμιλο Περάματος συμμετείχαν 70 αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν τα έτη 2006 & 2007 και είναι σίγουρο ότι έφυγαν ευχαριστημένοι, αφού απέκτησαν τις πρώτες τους εμπειρίες από επίσημη διοργάνωση.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply