ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΛΙΤΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

www.sedasperamatos.gr

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΛΙΤΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Μέσα σε χαρούμενη, εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου καθώς και των γονέων τους, διεξήχθη το απόγευμα της  Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος (Πρόνοια), η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ κ. Γιάννης Ψωμιάδης, αναφέρθηκε στον συνολικό Απολογισμό Δράσης του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, καθώς και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διοικούντες του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τις καλές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Σύλλογος, τις μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν, αλλά και αυτές που χάθηκαν και έφεραν πίκρα και στεναχώρια. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου. Τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαρίστησε ακόμη τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που για μία ακόμη χρονιά εμπιστεύθηκαν στο Σύλλογο τα παιδιά τους. Τέλος, αναφέρθηκε στην νέα εποχή που ξεκίνησε μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου της πόλης και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2019. Στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη μνεία στις αθλήτριες ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΜΑΡΙΑ και ΤΣΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ για τις επιτυχίες τους τη χρονιά που πριν λίγο μας αποχαιρέτησε και στις οποίες, ως ένα ελάχιστο δείγμα τιμής δόθηκε μία δωροεπιταγή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας κ. Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Σύλλογο και ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα του χώρου.

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τις καθιερωμένες ευχές από τους παρευρισκόμενους…

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πρώτη εορταστική εκδήλωση του 2019 και τους ευχήθηκε Ευημερία, Πρόοδο, Αλληλεγγύη και πρωτίστως Υγεία!

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply