ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 – 2018

www.sedasperamatos.gr

Το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε το κλείσιμο στης αθλητικής περιόδου 2017 – 2018 για τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες του ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

www.sedasperamatos.gr

Η λιτή εκδήλωση διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Περάματος, αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση και είχε ως επίκεντρο τα μικρά παιδιά του Συλλόγου. Τα αγόρια και τα κορίτσια  που απασχολήθηκαν με τα αγωνίσματα στίβου την περίοδο που αίσια έφτασε στο τέλος της. Ο πρόεδρος  κ. Γιάννης Ψωμιάδης  στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων της διοίκησης, τις προπονήτριες του Συλλόγου  και ιδιαίτερα τους γονείς που έλαβαν το μήνυμα  και  εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στον Σύλλογο που  λειτουργεί προγραμματισμένα και σε σωστές βάσεις.

www.sedasperamatos.gr

 

www.sedasperamatos.gr

Στο τέλος της εκδήλωσης μαζί με τις ευχές σε μικρούς και μεγάλους  για «καλό καλοκαίρι», δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου, ανανεώνοντας το ραντεβού  για τις 3 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα που θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ …

Leave a Reply

%d bloggers like this: